30.6.07

 

Bekijk ons filmpje!!

Afgelopen week was de laatste raadsvergadering voor de zomervakantie. Traditioneel geven alle partijen dan hun ‘Algemene Beschouwingen’ op de kaderbegroting. Anders gezegd: het is het moment om als raad aan te geven waar het stadsdeel in 2008 meer of minder geld en aandacht in moet stoppen.

Na de cactus in 2005 (‘de juiste prikkel’) en een gedicht in 2006 (minder coffeeshops), probeerden wij opnieuw onze Algemene Beschouwingen op te leuken. Vaak zijn dit soort avonden in het stadsdeelkantoor langdradig en saai. Jammer, omdat zo’n politiek hoogtepunt juist extra aandacht en publiek zou kunnen trekken. Daarom zijn we op een avond met de fractie en een camera de buurt ingetrokken. Resultaat was een hilarische avond voor ons, én een filmpje van een minuut of acht waarin mijn fractiegenoten en ikzelf vertellen wat de speerpunten van de VVD zijn voor de buurt!

Bekijk het filmpje via
www.vvddebaarsjes.nl of via deze link naar YouTube: http://nl.youtube.com/watch?v=7qAcvwGpat0

In het filmpje passeren bekende issues de revue, zoals de opknapbeurt voor de Jan Evertsenstraat, de bouwput op het Rivaterrein en het grote aantal coffeeshops. Verder komen veel van onze speerpunten aan bod, waaronder:

- Parkeergarages in de buurten met de hoogste parkeerdruk, zoals de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt.
- Een harde aanpak van de jongerenoverlast in onder meer de Chassébuurt
- Bestrijding van overgewicht bij kinderen
- Ouderbetrokkenheid en extra aandacht voor vaders
- Geen belemmeringen voor mantelzorgers
- Theater- en filmvoorstellingen in het stadsdeel

Comments: Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?