26.8.07

 

Thuiskomen na vakantie

Zoals zoveel Baarsjesbewoners kwam ik afgelopen week thuis na een paar weken vakantie: wasje draaien, planten water geven, post sorteren, je kent het wel.
Niet echt om enthousiast van te worden. De 'thuiskomst-activiteit' waar ik altijd wél naar uitkijk is het doorscannen van de stapel kranten: wat is er gebeurd in Nederland? Suarez toch naar Ajax (yes), een weekje zonnig geweest, Jos Brink overleden, beurskoersen flink gedaald, de discussie rond Ehsan Jami, Sneijder naar Madrid (*#@) en ga zo maar door.
Natuurlijk ook het nieuws in Amsterdam en De Baarsjes: de roofoverval en moord in Amstelveen, de arrestatie van voormalig directeur van de Westermoskee Kabaktepe, en .... wat is dat nu? Mijn oog valt op een foto van de bakkerij bij mij op de hoek. "Bakkerij Mahria een jaar na de overname aan de grond ... de eigenaar leek er vandoor met de inboedel". Wat een triest verhaal om te lezen. Mahria werd verwelkomd als een échte aanwinst voor De Baarsjes. Dat was het overigens ook, als je soms de rijen voor de toonbank zag op zaterdag. Ik had er nog hapjes willen bestellen voor een feestje. En nu dus failliet, blijkbaar door slecht financieel management. Heel jammer voor de buurt en nu is het maar weer de vraag wat voor zaak er terugkomt in het schitterende grote hoekpand aan de Admiraal de Ruyterweg....

Comments:
The bakker is failliet? Oh no! You went to them to say some goodbye words?
 
Kunt u mij vertellen wat er van de bakker is geworden ???
 
Dat weet ik helaas niet. De zaak is nog steeds gesloten en ik heb vooralsnog niets gehoord over hoe het nu gaat met de bakker en de toekomst van het pand..
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?