22.12.07

 

Karaoke in de Hudsonhof

De donkere dagen voor de kerst werden door Stichting Gehandicapten Platform De Baarsjes aangegrepen om een heuse karaoke wedstrijd te organiseren. Gillian Ford, de immer actieve voorzitter van het platform, had me al eens verteld over de maandelijkse karaoke-avonden in de Hudsonhof en de gezelligheid die dat meebrengt. Donderdag waren de raadsleden ook expliciet uitgenodigd voor een wedstrijdje met buurtbewoners. Samen met Bram van Els (PvdA), Tamara van der Ven (GroenLinks) en fractiegenoot Gertjan Neerhof haalde ik alles uit de kast om de politici op een waardige manier te vertegenwoordigen! Nadat Bram en Tamara 'Losing my religion' en 'Under the bridge' ten gehore brachten, kon ik niet achterblijven en zong 'zo verdomd alleen'. Dit alles zonder de karaokemachine, maar door onszelf begeleid met gitaar!

De aanwezige buurtbewoners brachten ook nogal wat talent in, en de bijdragen werden steeds beter en Amsterdamser. Gelukkig kwam Gertjan de boel redden voor de raad, met als hoogtepunt ons VVD duet 'De Vlieger'. Jan Voetberg (CDA) liet ons allemaal ver achter zich, door met zijn indrukwekkende baritonstem 'Can't help falling in love' te zingen. Een traantje werd hier en daar weggepinkt en terecht won hij de beker voor de beste solo.

De sfeer zat er aan het einde goed in, en gelukkig was Gillian zo aardig geweest om genoeg bekers aan te schaffen, zodat bijna iedereen in de prijzen viel. Een hele gezellige avond. En ik heb toch ook weer andere talenten ontdekt bij de collega-raadsleden. We waren het na afloop roerend met elkaar eens: af en toe een karaoke-avond in plaats van zo'n saaie raadsvergadering kan erg verfrissend zijn!


Comments: Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?