1.11.09

 

Heerlijke wedstrijd

Vanmiddag was het zover, de klassieker Ajax-Feyenoord. En wat voelt zo'n 5-1 dan lekker! Hoewel het nog niet helemaal loopt zoals het moet, heeft dit team zeker de potentie om in het voorjaar kampioen te worden. Zeker wanneer spelers als Suarez en Emanuelsson (foto nu.nl) in Amsterdam blijven.

Dit soort wedstrijden kijk ik meestal in café Treffers aan de Admiraal de Ruyterweg of het Sportcafé naast het Erasmuspark. Maar het regende nogal, dus ging ik -na lange tijd- weer 's naar café Kontakt bij mij om de hoek. Barman Patrick had er zin in, verse croissantjes voor iedereen maakten de sfeer compleet.

Sinds een week kunnen bewoners in De Baarsjes stemmen voor de Horeca Publieksprijs, en café Kontakt is genomineerd in de categorie café. Je begrijpt dat ik meteen naar de site van het stadsdeel ben gegaan en mijn stem heb uitgebracht:) Ging trouwens wel een beetje omslachtig, met een emailformulier. Hoe dan ook een mooi initiatief en ik hoop dat veel bewoners gaan stemmen op www.baarsjes.nl

Comments:
Ha! Wat een leuke, positieve blog!

Café Treffers zit nu op een heel leuke locatie en ik denk dat het er alleen maar beter op is geworden gezien de ambiance van de locatie met het juiste horecapersoneel van Treffers.

Het Sportcafé bestaat ook uit een heel leuk gezelschap en inderdaad altijd bomvol als er een wedstrijd wordt gespeeld.
Hoezo gaat het slecht met de horeca? ;) En zelfs met Ajax gaat het goed! Dat is lang geleden. ;)

Ik ben al een tijdje niet bij café Kontakt geweest, maar ik kan mezelf nog herinneren dat ik werd uitgenodigd om darts te spelen en het was er oer-gezellig! Uiteraard heb ik al die mannen ingemaakt. Haha! Wat een gezellige mensen!

Ook toen ooit mijn laatste verstandkies werd getrokken en ik met een dikke wang liep, pijn had en 's nachts niet kon slapen, maar ook geen pijnstillers in huis had, werd ik goed verzorgd door de toenmalige eigenaar.

Ik besloot toen bij Kontakt een cognacje te halen en omdat de eigenaar mij graag zag en medelijden met mij had, heb ik een halve fles cognac op zijn kosten mogen leegdrinken. ;)
3 Weken later deed mijn kaak pas minder pijn. Ik zal dat nooit meer vergeten. ;)

Ik zou echt niet weten op wie ik zou moeten stemmen, maar ik denk toch wel ook op café Kontakt. Ik kan mezelf alleen maar herinneren dat daar uitsluitend leuk personeel en gezellige mensen aanwezig zijn geweest en dat ook nog zo moet zijn.

De horeca is gezellig in de Baarsjes. :cheer:
 
Ik vond de selectie van restaurants voor de horecaprijs om eerlijk te zijn ronduit lachwekkend. Shoarmaroom Ufuk? Ga toch naar huis. In De Baars is het beste restaurant van de Baarsjes, maar die ontbrak weer. Logica ontgaat mij. Welke stadsdeelbobo heeft deze selectie gemaakt?
 
@Marjon leuke verhalen over de cognac bij Kontakt ;)
@Eric ja de keuze ontging mij ook een beetje. ik schat in dat de nominatie voor een deel van de zaken ook een ' aanmoedigingskarakter' heeft .... zal eens vragen van de week aan onze fijne wethouder
 
Cafe Kontact is leuk maar je bent blijkbaar nog niet in Cafe Jolanda geweest, een hele gezellige sfeer, leuke mensen en super aardig personeel. De vele activiteiten maakt Cafe Jolanda vele malen beter als Kontact. Ga er een keer langs en je zal van gedachte veranderen. ;) Mijn stem gaat naar Cafe Jolanda
 
natuurlijk ben ik weleens in café Jolanda geweest ;) inderdaad leuk om Ajax te kijken maar met belangrijke wedstrijden is het wel heel erg vol :(
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?