1.12.09

 

Reisje New York afgeblazen

Goed nieuws vanavond: de reis naar New York voor 12 Baarsjesjongeren is toch afgeblazen. Aanleiding voor dit besluit was een brief van minister Van der Laan. De minister fluit zijn eigen PvdA collega's in De Baarsjes terug en wenst geen geld voor de wijkaanpak uit te geven aan dit project. Een verstandig idee van Eberhard van der Laan, zelf trouwens ook opgegroeid in De Baarsjes.

Wat blijft hangen is dat de talloze reacties van boze bewoners en uit het hele land er voor de PvdA blijkbaar niet toe deden. Het feest moest doorgaan, en naar bewoners luisteren ho maar. Een briefje uit Den Haag moest uiteindelijk dit Dagelijks Bestuur wakker schudden.

De spilzucht van partijen als de PvdA en GroenLinks in Amsterdam zal nog wel blijven voortduren. Ook nadat Sinterklaas is vertrokken. Een project als deze reis naar New York is een aansprekend voorbeeld, maar slechts het topje van de ijsberg!

Comments:
Mooi dat dat afgeblazen is.

Wel triest dat goede argumenten van o.a. VVD niet genoeg zijn en dat een tik op de vingers van een Haagse macht nodig is om de PvdA bij jullie te overtuigen...
 
Tot februari bestuurde de VVD samen met de PvdA het stadsdeel. Met een VVD-er op financiƫn. 90% van de huidige begroting is ook haar werk. En de VVD-fractie met daarin Tom Leest vond dat het goed was.
 
@anoniem? Ja en, wat heeft dat met dat reisje naar NY te maken? Leg eens uit.
 
Ha spilzucht... Die miljoenen kostende blunder tunnel waar de VVD Amsterdam in geduwd heeft, dat is pas verspilling.
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?