10.1.10

 

Hazes karaoke en stoepen ijsvrij maken: de campagne is begonnen!


Ondanks het barre winterweer van dit weekend, is de campagne nu écht begonnen. Afgelopen vrijdag waren we met een flinke groep VVD'ers uit de hele stad in café Casablanca aan de Zeedijk om een ode te brengen aan André Hazes en tegelijkertijd campagne te voeren. Het karaoke ging de meesten onder ons eigenlijk heel goed af! Ik kreeg zelfs het gevoel dat de andere bezoekers onze optredens ook konden waarderen. Stedelijk lijsttrekker Eric van der Burg zong onder meer samen met Bas van 't Wout een duet. Uiteraard was het nummer 'Wij houden van Oranje' door het gehele VVD West team het hoogtepunt van de avond;)

Zaterdag was er weinig tijd om bij te komen, omdat we met 60 kilo zout, twee spades en een bezem op pad gingen om wat stoepen ijsvrij te maken en te flyeren. Balkenende zegt het, maar de VVD doet het! Veel leuke reacties gekregen van bewoners en ondernemers op het Hugo de Grootplein en in de De Clercqstraat.

Morgen (maandag 11 januari) is de VVD nieuwjaarsreceptie in de Dinner Club van de School voor Hotel en Horeca van het ROC van Amsterdam in de Da Costastraat. Daar zullen we proosten op een goed verkiezingsresultaat. Maar eerst keihard campagne voeren. Nog een week of zeven tot aan de verkiezingen van 3 maart, ik heb er zin in!

Comments:
Leuk Tom, de PvdA ging ook al stoepen vegen vrijdag!
Nu nog die APV aan passen.
Heb jij de Kinkerstraat even zijde onlangs nog doorgewandeld?
Stoepje2010
;)
O ja, de huisarts in de Witte de With heeft na een briefje van ons nu ook een schone stoep. We kunnen al bijna veilig naar tram 7 lopen. Nu lijn 17 nog
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?