28.2.10

 

Alle filmpjes op een rij: geniet ervan!

In de afgelopen maanden hebben wij als kandidaten voor de VVD West filmpjes opgenomen om onze standpunten op een leuke, aansprekende manier over het voetlicht te brengen. Samen met onze cameraman Olaf trokken we de buurt in, veelal in de ijzige kou. Voor ons Amsterdam-West! Vlak voor de verkiezingen geef ik hieronder een overzicht van het resultaat:

Tom Leest (dat ben ik) over financiën, horeca, fietsparkeren en wonen, klik hier en vergeet niet om hier in anderhalve minuut te horen waarom je dit keer echt op de VVD moet stemmen in Amsterdam-West;)

Kartinie Martowirono over welzijnsbeleid en de weekendacademie, klik hier

Nils Lamme over bouwvergunningen, veiligheid en financiën, klik hier

Joris Blauw over parkeren, wonen en winkels, klik hier
Kijk daarnaast hier voor zijn filmpje over het belang van goed onderwijs.

Tjakko Dijk over parkeren, klik hier

Tjakko Dijk en Kartinie Martowirono over stedelijke vernieuwing, klik hier

Joke Bakker over meedoen in de buurt, klik hier

Comments:
Je spreekt mij zeker aan en als persoon mag ik je graag, maar je bent er niet voor alleenstaande ouders met kinderen of WAO-ers en meestal zijn dat moeders die voor de gehele toko opdraaien. Complete managers.

Dit is een moderne tijd en al jaren is bekend dat er scheidingen plaats vinden. Niet iedereen kan zich een koophuis permitteren.
De VVD staat voor het complete werkende gezin. Dat betekent ook dat ouders geen tijd voor hun kinderen hebben. Uit mijn ervaring uit hoofde van het bankwezen weet ik ook dat de VVD'ers de vrouw het meest lief achter het aanrecht zouden willen hebben.
Een bedrijfsplaats kost veel geld.

Er is geen ruimte in West voor veiligheid voor zowel ouderen als kinderen.
Ik zie dat de VVD pleit voor het bouwen van nog meer koophuizen, terwijl er geen ruimte is voor verkeersveiligheid.
Alle huizen zijn vrijwel verkocht en kinderen spelen binnen, zelden op straat. De doorstroom is groot, omdat mensen hun kinderen niet in deze buurt willen laten opgroeien.

Je bent toch gek als je kinderen in deze buurt voor zoveel geld moeten opgroeien, met zoveel verkeersonveiligheid, waar niets tegen wordt gedaan, terwijl elders voor minder geld een woning kunt kopen en je auto voor de deur kunt zetten en grote tuin hebt waar je kinderen kunnen spelen.

Ik vind het ook erg jammer in jouw filmpje dat je snoepreisjes voor criminele jongen aanroert, want dat is in tegenspraak met jouw eerder blogs die je hebt geschreven, met name dat je pleit voor ruimte voor geloofsuitbreiding en betreffende mogelijke locaties.
Het aanhalen hiervan slaat nergens op en klinkt naar louter naar rechts en kapitalisme, terwijl je weet dat er iets anders zou moeten gebeuren. Namelijk het ruimte maken voor jongeren. Zolang daar niets wordt opgelost, blijft het probleem ontstaan.
Voor wat mij betreft bidden mensen maar gewoon thuis in deze beperkte ruimte van Amsterdam. Sportzalen moeten er komen en muziektempels.

Ik merk eigenlijk maar weinig in jouw filmpjes dat er iets voor jongeren zal gebeuren en jongeren zijn de toekomst. We gaan nu allemaal naar Artis via een jaarkaart of Tun Fun om de kinderen te vermaken. En hoeveel kost een rit met het gezin en vrienden op de tram welniet? Tenminste als je jezelf dit allemaal als alleenstaand ouder kunt permitteren.

Mijn dank voor het filmpje voor wat betreft het parkeerbeleid.
Geert Wilders zou willen dat mensen niet meer dan een euro zouden moeten betalen.

Het leven bestaat niet uit puur kapitalisme, maar ook sociale normen en saamhorigheid. Ik denk dat heel veel huidige import-Amsterdammers balen van het huidige beleid, doordat het geld uit hun zak wordt geklopt.

Uit socialisme stem ik a.s. woensdag sowieso op de Partij voor de Dieren voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Voor wat betreft de Deelraad West blijf voor alsnog voor het eerst in mijn leven een zwevende kiezer.

Al bijna een jaar liggen fietswrakken voor onze woning die niet worden weggehaald en voorafgaand aan de boom vast werden gekneveld, daar waar ik een tuintje met hortensia's had willen maken. De import-Amsterdammers hebben er geen zin in om even naar het stadsdeel bellen om iets af te handelen. Ik draai er voor op om 4 etages van stof te doen afkomen en lampen in te draaien, daar waar de import-Amsterdammers te beroerd voor zijn, terwijl ik 60 uur in de week heb gewerkt en kinderen op de wereld had gezet.

Amsterdam houdt niet van kinderen en sociale mensen. Alleen van geld.

Ik wil nog wel zien of jij je kinderen in deze buurt, in Amsterdam wilt laten opgroeien.
 
Hoi Marjon,
Wist je dat de VVD een heel hoofdstuk over dierenwelzijn heeft in het stedelijk programma?

Sorry om dit te moeten zeggen, maar verder klinkt je verhaal alsof je nog nooit van de VVD hebt gehoord. Wij zijn onderwijspartij, en willen daar absoluut niet op bezuinigen, maar je moet tijdens verkiezingen onderscheidend zijn.

Verkeersveiligheid is een overduidelijke prioriteit voor VVD, in een wijk met 80/90% sociale huur zijn echt niet alle huizen 'verkocht' en om jongerenreisjes naar New York te gaan koppelen aan geloof ...?

Dat de VVD vrouwen het liefst achter het aanrecht ziet, is echt on-voor-stel-baar (verwar je de VVD met de SP misschien?)

Oftewel: denk er nog eens goed over na Marjon!!

Groeten,
Tom
 
Ik ben laat met reageren, maar dat komt door de drukte.

Uiteraard heb ik van de VVD mogen horen en zeker in de Amsterdamse sfeer en het stadsdeel en voorheen was dat niet al te best! En zeker niet landelijk!

Jongerenreisjes om jongeren te stimuleren d.m.v. pluimen gaat mij te ver. Met pluimen strooien doe je in de beginbasis van het leven van kinderen.

Opzouten met dit negatieve zooitje!

Ten tijde van het stemmen had ik mijn 10-jarige dochtertje bij mij. Als ouder wil je dat je kind later keuzes kan maken en probeer je kinderen in de positieve zin bij het leven te betrekken en het werk dat je verricht om doelen te bereiken, als een ouder die het kind mee naar het werk neemt om te laten zien, wat je voor werkzaamheden verricht en dat je positief in het leven staat en daaraan deelneemt en wat voor keuzes je maakt en waarom. Juist door het kind te laten nadenken, niet om het te beïnvloeden, maar juist om eigen keuzes te laten maken, want wie weet hoe het leven er later voor hun uitziet en hoe zal de politiek op dat moment veranderd zijn!

Terwijl ik mijn dochtertje wilde laten weten hoe het stemmen werkte, werd ik teruggevloten en op mijn nummer gezet. Mijn dochtertje werd weggestuurd. Ze keek somber alsof ze in een gestapo-land leefde.

Hierbij bespeurde ik een soort van Balkenende en Rouvoet proces. Ik flipte op dat moment volkomen. Nederland houdt niet van kinderen. Totaal NIET!

Ik mail je er later nog over.

Er zijn met mij velen die blij zijn dat dit kabinet is gestrand.

Bijna elke polieke coalitie kan worden gevormd, mits Balkenende en alle andere Christelijke partijen zijn opgezout!

Nederland zal voor Cohen gaan als MP!
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?