7.3.10

 

Bedankt!!

Allereerst wil ik alle bewoners in Amsterdam-West die afgelopen woensdag op de VVD hebben gestemd, hartelijk bedanken! De VVD heeft een fantastisch resultaat neergezet in West. Met ruim 9000 stemmen hebben we er 1500 meer dan in 2006, een volle zetelwinst van 4 naar 5 zetels in de nieuwe raad van stadsdeel West.

Woensdag hebben we met het campagneteam, uitgeput en wel, samen gegeten in caf├ę Fossa aan de Erasmusgracht. Dat was een mooie afsluiting van de campagne. Met de hele club zijn we daarna op de fiets gestapt naar het Westergasterrein, waar de uitslagen bekend werden gemaakt. De winst zorgde voor nieuwe energie, en een feest dat uiteindelijk pas de volgende ochtend ophield;) Nu is het zaak om de komende jaren een liberaal geluid te laten horen! Hopelijk zowel vanuit de raad als vanuit het Dagelijks Bestuur.

Onze eerste fractievergadering is al achter de rug. Ik ben gekozen als fractievoorzitter, Kartinie Martowirono als vice-fractievoorzitter, Joris Blaauw als secretaris, en Nils Lamme als penningmeester. Tjakko Dijk zal de permanente campagne voor zijn rekening gaan nemen. Binnenkort zal de fractie uitgebreid worden met duo-raadsleden en begin mei zullen we officieel worden geïnstalleerd. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!

Comments: Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?